WAAROM.png

We geloven dat het opleiden van organisatieprofessionals tot Gamechangers cruciaal is om een positieve impact te maken op taaie maatschappelijke problemen.

 
line.png
 
WAT.png

Gamechangers Studio NL is de Nederlandse versie van een wereldwijd netwerk. We koppelen organisatieprofessionals aan de beste social designers van Nederland om op een professionele manier maatschappelijke verandering te realiseren.

 
 

We leiden deelnemers op tot aanjagers van een veranderingsproces in hun eigen beroepspraktijk. Dit doen we door het toepassen van de Frame Innovation methodiek.

 
 

We leiden medewerkers op van organisaties en bedrijven die zich al verantwoordelijk voelen voor een vraagstuk en - in potentie - de vernieuwer van hun vakgebied zijn.

 
line.png
 

Gamechangers Studio NL is een initiatief van:

  • Tabo Goudswaard (Social Design Studio Goudswaard, Intendant The Art of Impact)

  • Paul Gofferjé (Coördinator No Academy, Coördinator programma Radical Reframing)

  • Kees Dorst (Grondlegger Frame Innovation methodiek, Professor of Design University of Technology Sydney, Directeur Designing Out Crime Research Centre Sydney, Professor Design Skills for Interaction TU Eindhoven.)

  • Dick Rijken (Lector Informatietechnologie en Samenleving Haagse Hogeschool, Directeur STEIM, Lid Raad van Toezicht Design Academie Eindhoven)

  • André Schaminée (Consultant organisatieadviesbureau Twynstra Gudde)

 

Bent of kent u een Gamechanger? U kunt de brochure lezen voor meer informatie of contact opnemen met de coördinator van de Gamechangers Studio Tabo Goudswaard via info@gamechangersstudio.nl of +31629128748.